ALTAY HUKUK BÜROSU

Av. Dilara Altay

Avukat Dilara ALTAY, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi mezuniyeti sonrasında Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesini yüksek onur derecesi alarak başarıyla tamamlamıştır. Bununla birlikte Yüksek lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesinde yine onur öğrencisi derecesi ile bitirmiştir.

Avukatlık stajının ardından İstanbul Barosuna kaydolan Avukat Dilara ALTAY, yasal stajının ardından İstanbul Kadıköyde bulunan kendisine ait hukuk bürosunu açarak hukuki hizmet vermeye ve avukatlık faaliyetini yürütmeye başlamıştır.

Çalışma alanları çoğunlukla Şirketlere hukuki danışmanlık vermek, sözleşme hazırlamak, yabancılar hukuku ile ilgilenmektir. İleri derecede İngilizce bilgisi bulunan Av. Dilara Altay, aynı zamanda yurt dışında bir çok ülkede bağlantıları sayesinde yabancı kişilere ve şirketlere de hizmet vermektedir.

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai şehrinde , OS Legal ile hukuki danışmanlık ortaklığı da bulunan Av. Dilara ALTAY , özellikle Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım yapmak isteyen bir çok Türk ve yabancıya danışmanlık hizmeti vermektedir.

Hukuki Alanlar

Uluslararası Hukuk
0%
Ceza Hukuku
0%
Aile Hukuku
0%
Tazminat Hukuku
0%
Gayrimenkul & Kira Hukuku
0%
İcra & İflas Hukuku
0%
Tüketici Hukuku
0%

AV. DİLARA ALTAY

Yenilikçi, Güvenilir, Rekabetçi Hukuk Bürosu

Av.Dilara Altay Hukuk bürosu; Uluslararası Hukuk, Ceza Hukuku, Aile Hukuku, Tazminat Hukuku ve 14 farklı dava türüne bakan kurumsal bir avukatlık bürosudur.

Av.Dilara Altay İle İletişime Geçin

Telefon Numaramız

+90 216 784 52 46 +90 532 171 47 75

Gandhi

“Haksızlık yapıp tüm insanlarla birlikte olmaktansa, adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir.”

Freud

“Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun.”

Montesquieu

“Birtek kişiye yapılan bir haksızlık, bütün topluma yapılan bir tehdittir.”